Slečna beze jména..

Slečna beze jména..

Anotace: to mi někoho připomíná... //jinak.. ohraný téma, já vím, ale prostě to¨muselo ven.. //

Slečna bezejmenná
Bloumající temnou nocí,
jejíž původ nikdo nezná
a nesnaží se jí pomoci..

Slečna, kdo ví jak je to dál?
Kráčí úzkými uličkami,
není nikoho, kdo by jí pomáhal
//naleznout cestu//
nad ní jen nebe s hvězdami,
co matně svítí jí na její osud..

Slečna Tajemná,
opředená pavučinou temnoty,
svůj cíl nezná,
ale míří stále dál
//do chřtánu nicoty//

Slečna uplakaná,
znechucená životem
tiše pláče a sténá..
//svůj duet s větrem//
A stále jen dál..

Krok po kroku, se blíží,
tam, kam nemůže ani sám král..
Tam, kde jí už nikdo neublíží..
//Možná.. Ona neví..//

Jen co noha nohu mine..
Smutně se pousměje..
A náhle splyne
s novem Měsíce..

//V nekonečném objetí..//
...
Autor Adie.80, 05.12.2007
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: MiaaWei, Breakthru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, do nicoty ne. Ta si nás všech moc přeje, ale takovou radost jí neuděláme, ať žije poezie

07.12.2007 13:09:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí