Odcházím

Odcházím

Anotace: Do nekonečena...

Nevím...
Netuším...
Jak se to mohlo stát...
Jen sekundy od štěstí mne dělily...
Asi nevydržely ten dlouhý nešťastný pád...

Bdím...či sním...
Je to jedno...
snad mi někdo vysvětlí...
Pochybuju...
Neumím...
Odcházím...
Autor Němá, 06.12.2007
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: drb, Little_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí