Nenechají Tě

Nenechají Tě

Anotace: I když moc prosíš..

Zakázané ovoce nesmíš jíst,
Snad jen kousnout si smíš.
Z černé černější se stala
A hned zase do běla se dala.
Nikdy nezískáš to, o čem
Každou noc sníš
Přesto, že své sny hvězdám odevzdáváš.
Hodiny nenechají tě být.
Hlubokou modlitbu uslyšíš znít,
Když přes palubu padáš.
Necháš všeho být a branám se odevzdáváš.
Na cestě dlouhé kráčíš sám..
S duší bolavou, hlavou sklopenou a skoro prázdnou..
Člun Ti v dáli z očí zmizí,
Snad jen vlak co přijde blíž.

Nechte mě už všichni být!
Autor Bechy, 07.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesedí mi rytmus... Připadá mi to takové...neuspořádané(?)
//A hned zase do běla se dala.
Nikdy nezískáš to, o čem
Každou noc sníš // - hlavně tohle... Ta čárka před o tam je jako pěst na oko...Zkus si to přečíst nahlas, a poznáš, že to "neladí"... ;)
colorka

10.01.2008 22:39:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí