Chtít..

Chtít..

Anotace: Chtít....odpouštět...

Chtěla jsem,tolik jsem toho chtěla,
a dostala spousty...
jakoby mi to nestačilo,já chtěla víc.
Už nechci/nemám proč/
Mé naděje..ztratily se v neznámu
a já?
Já je pustila.
Proč?
Sama nevím,chtěla jsem moc.
A pořád chci.
To co člověk nemuže dostat jen tak,
že by si řekl.
Ne takhle to nefunguje.
To si jen bláhově myslíme a já?
Já chci,chci moc.
Pořád,Neustále,jen to jediný
a možná,možná je to víc než si zasloužím.
Chápu.
Vlastně ne.
Už pohnu jenom šachovým králem,šach
a nakonec stejně prohraju.
Vždycky...
Autor Falandra, 11.12.2007
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí