Výčitky

Výčitky

Anotace: ....

Z očí Ti padají přesmutné výčitky
ke svému okolí, k sobě však nejvíce.
Chtěla bys uložit tu trpkost pod kytky,
když myšlenky bodají duši jak jehlice.

Po známých místech se procházíš
a neznáš je, vzpomínky rezaví
jak vraky na dně moří, když
srdce Tvé prožívá pocit de javu.

Životy minulé pletou se do tohoto,
sama teď nevíš, ke komu patřit máš.
Tak v duchu šeptáš si své kruté motto:
"Vše je nejistota, smutek, pláč.

Nechtíti žít, zemříti nemoci!"
Schizofrení představy a přání...
Vše zdá se být raněno nemocí,
však Ty - jsi mrtva? Pak nic Tě neporaní.
Autor Žiťa, 12.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutne, ale moc krasne napsané..

12.12.2007 17:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí