Chemická svatba

Chemická svatba

Anotace: Nenávistná láska konce

Polib mne lásko naposled
ta bílá ti hříšně sluší
ty jsi pro mne celý svět
já dávám ti svoji duši
pro tvé mrazivě krásné oči
tvoji dětsky jemnou pleť
když tě vídím svět se točí
mysl tiše šeptá: Leť!

Dnes končí náš velký sen
stejně jako v kostele
obejmou nás andělé
dnes je náš velký den
naše velkolepá svatba
naše chemická svatba

S chtíčem, co nás pohání
očekávám věci příští
dívám se ti do dlaní
ve kterých se jehla bliští
proč se tak smutně usmíváš
když na sobě máš bílý plášť
snad moje prosby nevnímáš
přec necítím žádnou zášť

Dnes končí náš velký sen
stejně jako v kostele
obejmou nás andělé
dnes je náš velký den
naše velkolepá svatba
naše chemická svatba

Rouška zakryla tvůj svůdný ret
tak tedy sbohem dámo dam
zde máš mé bledé ruky hřbet
odpusť že zase utíkám
Líbá mne jehla v rukou tvých
teď už je pozdě chtít se bát
mrznu jak pokryl by mne sníh
a chce se mi hrozně
tak hrozně moc
spát

Dnes končí náš velký sen
stejně jako v kostele
obejmou nás andělé
dnes je náš velký den
naše velkolepá svatba
naše chemická svatba
Autor Pseudopisálek, 15.12.2007
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: teranosaur, Yukki, Kethrin, C.alwen, fire.fly
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká...

15.12.2007 22:38:00 | fire.fly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí