proč??

proč??

Anotace: vím, že v tom není moc rýmu? a taky nevím jestli je tam myšlenka? kapka nářečí - spousta chyb a nevím čeho! jedná se o pocit - ne o dokonalé dílo!

Mám pocit, že chodím bosá po trní.
Jsem unavená a chce se mi spát,
tělo říká ulehni, ale hlava mě kárá ještě musíš….
A dalších x povinností, a všichni něco chcou.
Proč? Prej jsem pečlivá, poctivá a já nevím co?
Momentálně si připadám, jako ten největší hlupák,
jsou milí, když něco chtějí
Derou se do duše zarytě a já nic netuše….
Jéééé hrozím, se děsím se už mě to neba!!
Nechci dělat lidem jen blba!
Cítím prázdnotu v duši v srdci prostě nevím,
co a jak bych mohla popsat tento stav?
Je to někde ve mně hluboce
a snad mi to pomůže v list bílého papíru
vše na protest napsat!!!
Člověk se rozdává, kolem pomáhá
v každém vidí přítele, a jak dopadne?
Já vím asi to známe každý,
za dobrotu na žebrotu se říká!
Píchá mě píchá někde dýka,
ale stále to nechápu proč???
Proč nelze na oplátku taky dávat,
proč někdo musí místo toho klacky pod nohy házet???
Autor NDDM, 15.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí