Já budu ten, kdo vyhraje.

Já budu ten, kdo vyhraje.

Anotace: prostě pocity

Cit není můj pán.
Já sama chci vládnout.
Prášek do úst nedám.
Sama to chci zvládnout.

Já na to mám.
Umím ho zadusit.
Přec sebe znám
já můžu ho porazit

Dřív silná jsem byla.
Teď troska ze mě je.
Jen pomsta mi zbyla.
Já budu ten, kdo vyhraje.
Autor Adeleide Gregory, 16.12.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je nás víc, co nenávidí tuto společnost ledových figur.

03.01.2008 22:46:00 | Zahir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí