Slza

Slza

Anotace: časy dobré zakryl temný mrak, to je součást vesmíru a osudu, ale někdy se zasteskne.

Sladký čas nevinnosti,
čas her
a krásných nadějí
se proměnil v mlhu.
Nezbylo nic
než vzpomínka
co v duši zahřeje.

Bylo jaro života
a bylo vonavé.

Nyní zima vládne na cestách,
rozjímám, zda mé kroky
vedly vždy správnou cestou.
Jsem tím, čím mne Bůh učinil.
Můj pláč je hluboký
a mé slzy tečou
jen k Jeho Nohám.

Můj nářek trvá
a nenachází pokoje,
můj nářek
odplouvá do prázdnoty noci.
Nevím, co bude zítra,
dýchám ale pro tu naději,
že jaro vrátí se zas,
jako po zimě v přírodě
vždy se stává.
Autor Koli, 20.12.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí