Nicota

Nicota

Anotace: ...

Za okny je mráz,
smutek přijde snáz.
Déšť okna bičuje,
má tvář se nesměje.
Něco mi chybí,
někdo schází mi,
každý to vidí,
chodím jako duše bez těla
a tělo bez duše,
tak jsem to nechtěla
a nikdo netuše
jak daleko to všechno zajde,
kdo mou ztracenou duši najde.
Autor Certain Expiry, 20.12.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí