Zapomenuté kouty

Zapomenuté kouty

Anotace: ...

Slzy stákají po tvářích,
mířící k žíznivým rtům
Ach lásko
Kde jsi?
Volají tě

Výkřiky rtů do ticha světa,
nepatrné ostny v zádech obrněnců
Ach lásko
Kde jsi?
Lásko z kříže,
prostá, čistá
Kde jsi?
Volají tě

Lásko jsen nahý,
radost očí střídají mi slzy
Lásko,jak?
Otázka,jež není zodpovězena
Spása je nahá
Autor pan nestálý, 20.12.2007
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí