SMRT!!!

SMRT!!!

Anotace: je krásná věc....

Nech mě zemřít!!!

/Volám do tmy/

Tak si zemři!!!

/Volá ze tmy/

Dej mi prosím odvahy
/to nic/
Nejsem slabé povahy
/proč? Nic/

Do dlaní se mi vkrad,
ten zloděj slibných vnad,
ta zrůda co tak touží,
po mé krvi souží!

No tak vem si mě!!!
Dělej, rány do mě vlož!
Čekám na to, pohlť mě!
A k zemi mě HNED slož!!!

Tak na co čekáš?
Vždyť vzdávám se ti!
Že na to nemáš??
Jsou to jen tvé keci!

Proč zjevuje se mi anděl?
Proč pláče nad mou duší?
Proč cítím všude chlad??
Proč mi bílý závoj sluší....?
Autor Suzan, 21.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Anejet, Syala, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí