Kytarovej splín...

Kytarovej splín...

Anotace: ...

Prší…
Kapky deště okno mé smáčejí…
Kytara zní dál a dál,
Až splyne v echo
A tmavý stín
Ukáže mi cestu, jak překonat
Ten kytarovej splín…

Ztělesněná harmonie
Zkresluje mi city,
Když z rádia se ozývají
Nejnovější hity..

A nuda ptá se nás:
Jak zabít čas?
Sedím v pentagramu a v rukou mám
Tu kytaru, co dal mi Pánbůh sám
Hraju na ni za zvuku okarín
A snažím se zahnat ten kytarovém splín…

Naposledy rozsvěcím svíci
Svíci naděje a zároveň strachu
To je to poslední, co ti chci říci
Hrozí mi nebezpečí duševního krachu…

Mám pocit, že mám v zádech stále
Zapíchnutej klín,
Kterej mi probodl srdce málem
A pořád přetrvává kytarovej splín…
Autor puostě Uadek, 21.12.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí