Na rozloučenou?

Na rozloučenou?

Anotace: nevím jistě jestli je to loučení, každopádně je to pro člověka, co nás toho hodně naučil, pro pana učitele Majora...

Tak jako sníh k zemi letí
Tak jako venku chladno je
Tak jako zima se neobejde bez křiku dětí
Tak nám na Vás vzpomínka v srdci zůstane

Proto přejeme Vám nádherné svátky
A štěstí do nového roku
Stále mír, radost a hlavně žádné hádky
A odhodlání k dalšímu životnímu kroku
Autor wigi.sama, 22.12.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí