Parte

Parte

Anotace: ...

Na kytaru hrál tóny ponuré...
Kam se mu poděly cíle života,
už nedokázal smát se od srdce,
a tak odvrátil se od světa

Uzavřel se do sebe...
Už nebavilo ho léčit žal,
utápěl se v alkoholu
a pak si život vzal...
Autor Vain Hope, 23.12.2007
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Liquid vamp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí