Hrob lásky

Hrob lásky

Anotace: Co všechno může láska způsobit???...Není někdy lepší pohřbít ji hluboko pod zem???...

Na hřbitově plném tmy
procházíš se sám jen ty.
Snažíš se zbavit toho citu,
zas mít srdce z kamene,
co na lásku zapomene.

Chceš lásku pohřbít,
navždy ji zabít.
Ale není to snadné,
ona stále žije v tvém srdci i hlavě.
Věděl jsi, že nezbavíš se jí jen tak hravě.

Snažíš se ze všech sil, co jen to jde,
však ta tvář z mysli ti nesejde.
Už nevíš, co si počít,
nemůžeš ji přemoci, snad ani nechceš,
tak nakonec sám do toho hrobu lehneš.

Lásku nedokázal's pohřbít, pohřbil jsi sám sebe
a nyní už jen všude chladná půda tě zebe.
Autor Broken.white.wings, 24.12.2007
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: bloodysunset, Kira Haulie, Ten_bez_přezdívky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten pocit až příliš dobře...super tip ;)

15.06.2008 19:18:00 | Kira Haulie

skwělej námět....pišeš fakt moc pěkně...

07.06.2008 11:47:00 | Ten_bez_přezdívky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí