co bylo pominulo

co bylo pominulo

Anotace: nechápete...tak jste to neprožili..jste šťastní...

byla to láska?
nebyla...
přesto hřála i bolela
slzy, smích, krásná slova,zrady, smutky a radosti
nejsme spolu
nemiluju tě
chybíš mi
sama sobě lžu
chci tě!
žárlivost mě svírá
nejsi můj
to nejkrásnější mezi námi bylo
téměř nic huž z toho nezbylo
máš ji!
miluješ ji?!
a já?
co já?!
mě huž nemáš rád???!!!
Autor sh@rusk@, 27.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Teru, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí