zraněný pták

zraněný pták

Anotace: je to o vnitřní bolesti a jizvách

Život si spěchá dál
tím svým tempem divokým,
už nemůžu a nechci jej
v tom následovat.
Ted´ ztratil jsem sílu
a ten zbytek co mám
jen tak stačí
abych se udržel na nohou.

Už se nemůžu schovávat
a říkat cokoliv
pro potěchu druhých,
at´se budu snažit jakkoli
zakrýt skutečnost,
pravda zůstává,
že jsem uvnitř
docela zmrzačený.

I když si nasadím masku
a budu dělat že nic,
nemůžu žít dál jako dřív,
pochopte
že jsem uvnitř zmrzačený!

Máme jen tento život
a Bůh nám jej dal,
nežijme ho jinak
než jak srdce naše touží žít,
jinak dopadnete
jako já,
uvnitř zmrzačený.

Byl jsem ptáček
co létal po obloze snů,
svět mi ustříhl křídla
a já tedˇ chodím po zemi
špínou a marností
našich bezcených dnů.

Už nelze přátelé
více lhát nebo se za cokoli
schovávat.
Jsem uvnitř zmrzačený
a musím jít
hledat pravou cestu
Domů.
Autor Koli, 28.12.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí