sněhuláci si zas letos stěžují...

sněhuláci si zas letos stěžují...

Anotace: ...

sněhuláci už si letos zase stěžují
na nedostatek sněhu...

žárovky na vánoční stromek byly
pověšeny nakřivo
/všimli jsme si jen my?/

pud sebezáchovy se svévolně otočil
zas o pár stupňů...do-le-va

nauč mě létat

toužebně budou vzpomínat
s hořkostí v ústech
ty čtyři stěny
/bílé??/

možná si posteskne i záchodová mísa...
jooo...to byly časy
plíce?...plíce!!

a ráno se probudíš
o pár kilo lehčí

dárek k vánocům?
...vajíčko...kapr...

po ránu?/po ráně?/
do hlavy ne...

štědrovečerní ko-co-vi-na...

zastav čas...zastav čas...
Autor ztracená, 29.12.2007
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, el viento, Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí