Černá

Černá

Anotace: ...

Jako černá tma se blíží,
je těžký a mé srdce hrozně tíží.
Na jazyku spoustu slov,
na obloze černé měsíc - nov!

Do výše mě zvědá kouř černý,
nov, ten jediný mi je věrný.
Každý měsíc vrací se mi,
a novou tvář mi dává,
mávnu svými perutěmi,
labuť se ze mě stává.

Jsem celá černá,
od smutku kolem,
jen tma je mi věrná,
se smutkem v páru,
když létám nad polem,
hledám pomyslnou bránu.

Může mě zachránit, ale klíč nemám,
už několik století ho marně hledám.
Autor susuvlacek, 30.12.2007
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí