Ach, Rolliene..

Ach, Rolliene..

Anotace: Snad každý ochutnal trpkou příchuť ztráty /bože proč/ a ta samota..

***
Visel tam obraz na zdi,
nedomalovaný, /černobílý/
jehož křivá krajina
je obrazem mé mysli.
**
Ztrácíš naději,
autor odešel, /proč/
již dávno,
sama tu zůstáváš. /stále dál/
**
Tak jako jeho úsměv, /chci ho líbat/
za milion perel,
tak jako obětí
medvědí. /nevrátí se/
**
Ptáš se tiše,
a smutná slza
již dává sbohem
řase. /bože neplač/
**
Ztrácí se v minulosti,
přešli dny a přešli noci, /tak rychle/
tak jako rána zahojí se,
tak už můžes dýchat líp. /ale přeci../
**
S večerem,
přichází k tobě /on?/
jeho stín!
Ten nechytíš.. /zoufale naříkám/
**
Jemně pohladí, /sametové ruce má/
tvoje vlásky,
S láskou políbí, /tak krásný sen/
zarudlé tváře.
**
Zmizí však dřív, /neodcházej!/
než otevřít oči stačíš.
Zmizí ve tmě /srdce bolí/
či ve vzpomínkách?
**
Tak jako tak,
ač to lehké není, /věř mi/
přiznávám si skutečnost,
která se mi příčí. /zase?/
**
Jsi jen stín, /býval jsi víc/
co nikdy neobejmu, /bohužel/
jsi jen výplod -
- mé fantazie. /ale tak proč?/
**
Bolí mě poznání, /a jak moc/
že takový anděl jako ty,
odešel... /kam?/
"Vrať se mi!" /zoufale volám/
**
Ach Rolliene! /tiše pláču/
***

by Whatsoever
Autor *whatsoever*, 01.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Gracia, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to líbí.

13.02.2008 21:27:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí