Bolehlav

Bolehlav

Anotace: jednuchá inspirace byla...prostě mě třeští hlava jako třep!ale proč? že by zbíječka?...

A možná že zbíječka,
nebo dlažební kostka?
snad činely, ne?
cože? sněhová vločka?
ale jdi ty, prosím tě...
prej vločka bílá sněhově...
a možná že bubeník,
nebo doktor, datel?
snad bouřlivá burza, ne?
cože? hmyz do vakua vzatej?
ale jdi ty, prosím tě...
prej hmyz v nicotě...
a možná že hluk z ulice,
nebo smog tlačící hlavu?
snad rozladěné piáno, ne?
cože? když slyšíš růsti trávu?
ale jdi ty, prosím tě...
prej šelesti zeleně...

a možná že jen mozek chce vidět taky svět,
a tak se dere skrz lebeční kost vně
Autor Muta cum liquida, 03.01.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: žároffka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí