představy a realita.......to co by člověk

představy a realita.......to co by člověk

Anotace: to co by člověk chtěl je málokdy to , co muže mít

Představuji si.......

Právě sem se narodila, koukám na svět a jsem ještě malá
mám tu u sebe oba rodiče,zpět všechna svá dětská práva,
čeká na mě život plný spokojenosti štěstí velké lásky do dalších let nebudu vědět, co jsou to vlastně vrásky

Někde tam daleko čeká na mě láska, která i hory přenáší
je to taková ta celoživotní která člověka jen nadnáší,
Chystám si velkou svatbu a dětí rovnou krásný párek
budou zdravé a to je pro nás ten nejkrásnější dárek..

Realita...........

Nejsem už malá a rodiče se od sebe už dávno oddělili,
moc spokojenosti, štestí a lásky mi taky nenadělili
Láska?? to je ta zlá čarodějka ze které jen srdce bolí
neudělala pro mě nic víc, než že mi dala pár ran holí

Přesto žiju a jediné co mi nakonec ještě zbylo, je
spásná myšlenka že to co umírá naposled, je NADĚJE
Autor holubice, 04.01.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí