Pocity

Pocity

Anotace: Moje úplně první básnička...

Dřevěné zábradlí po schodech se plazí
dolů stoupá, nahoru padá
kdy další stvůra ukáže ti záda
to čekání k varu tě mrazí
Stojíce vsedě, sedíce vstoje
dívám se na zem se zakloněnou hlavou
pečlivě namátkou vybírám tu pravou
schizofrenní egoista ptá se „co je?“
Z prázdné sklenice mocně upíjím
skoro přetéká, suchá voda kape
stokilový hubeňour na duši mi šlape
o jiné možnosti vskutku hovno vím.
Autor kofka, 05.01.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí