Hvězda

Hvězda

Anotace: Nevím..

Až naše hvězda zhasne
sami zůstaneme zase.
Měli jsme se tolik rádi
teď zůstanem jen kamarádi
Něco se tam pokazilo a v
neštěstí nám život obrátilo
Měsíc se odráží od vodní hladiny
já mám už zase vidiny
Chodíme spolu, lehká mysl
je to všechno jen výmysl
Teď naše hvězda zhasla
a víra v nás dva uhasla
Autor andliek, 06.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, pejrak, Vampyrella
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí