Mé druhé Já

Mé druhé Já

Anotace: Odpuštění vede k záchraně ...

Minulost, co do vzpomínek se mi vkrádá
Slova lásky, co srdce mé postrádá
A tlukot, jež přehluší můj pláč

Tíží mě žal, co teď mi hrdlo svírá
Jak daleko, dokáže vést mě moje víra ?
Na kraji světa snad , či do pekla ?

Kam za pár týdnu či snad roků se ztratím
Z tajného světa, nikdy se nenavrátím
Jen co mě tam moje duše zavede

Ta duše, kterou jsem si draze vykoupila
Tím, že především sobě jsem odpustila
Zachránila jsem nás … mě i mé druhé Já
Autor llussinka, 07.01.2008
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí