Lacrima (slza)

Lacrima (slza)

mé slzy kanou na ostrov vytrženého času,
tříští se o skály
ze strachu,
ze zloby,
padají z oblaků
do mdloby
z jitřní samoty,
zloději snů
se probouzí do mého světa tajných přání,
o smutku člověka nemá zdání
a pokláda pasti na štěstí,
lapený anděl nic dobrého nevěští
z karet smutných klaunů,
a síly smrti
se za jitra rozplývají
v záři slunečních paprsků

2004
Autor Kim (Ta samá Kim), 07.01.2008
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí