Smutek

Smutek

Anotace: ***

Slzy kanou na polštář
smutek přišel zas
tak jako na podzim mráz.
Přilétá snáz,
než radost.
Je to jako pochybná známost,
nikdy nevíš co očekávat máš
co všechno dáš.
Přinese jen zášť
jako jaro Dášť.
Autor Certain Expiry, 08.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí