Křížky u silnic

Křížky u silnic

Anotace: Jak to někdy chodí, zvláště pak u mladých lidí. Alkohol, jízda za volantem a nejenom v zimě...

Je zima, zábava volá
tak nastartuj rychlá kola.
Jeď s kamarády na diskotéku,
napij se, pak usedni k volantu.

Klouzačka místo silnice,
ty měls jen letní střevíce.
Vyběhla laň, alkohol zpomalil ti reakci,
hodně práce měli hasiči a funebráci.

Kdo jen nechal se k rychlosti svést,
říkají smutné křížky podél cest.
Vypráví příběhy tichými hlasy
lidí, kterým nedostalo se spásy.
Autor Rikitan, 09.01.2008
Přečteno 481x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Natálie T., Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale často se děje.

10.01.2008 18:26:00 | Psavec

smutný,ae bohužel pravdivý..až moc..:-/

09.01.2008 18:50:00 | sh@rusk@

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí