Procesí Múz a padlých idejí

Procesí Múz a padlých idejí

Anotace: ...

Má hlava je chudobinec Múz
zmrzačených válkou myšlenek,
za pomalého brnkání blues,
za chuti jaký má pelyněk,
jde smuteční průvod idejí
na pohřeb svému přesvědčení
a s ním Múzy, jež se nesmějí,
v tváři výraz zmučení.

A v marnosti toho procesí
nebylo z čeho mít užitek,
na tuto zbytečnost zvykne si
každý, jak na řetěz dobytek.
Nic teické ani etické
nebylo v tom – snad byl to osud
a není v mé hlavě kritické,
není nic... snad žil jsem (?), až dosud.
Autor Žiťa, 10.01.2008
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí