konec

konec

Anotace: ¨život člověk kolikrát promarní ,aniž by si uvědomil že dělá chybu....

V potoce voda šumí
po kameni teče
plavovlasá dívka tam sedí
z oka jí slza steče

za ní tmavý les
a vítr ohýbá korunami
nahání jí to děs
tet ohlíží se na všechny strany

však nevidí nic
i přesto něco slyší
vítr pohladí jí líc
ten strach a samota jí ničí

nemůže to vydržet
celý svět proklíná
kdyby jí tak mohl někdo zadržet
tet na posledy se usmívá

zavře zločin
všem dává z bohem a mír
tet spáchá zločin
už bude mít klid
žiletku ostrou vytáhne
tet naposledy se protáhne
v klidu pokoji a míru
si přeřeže první žílu

ztratí vědomí
a však kácí se k zemi
napoví jí svědomí
že tet už všechno končí …
Autor Snilek.holka, 12.01.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, ten v koutě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička...Jen tak dál.

12.01.2008 19:45:00 | Weixelbraunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí