Loučení

Loučení

Anotace: Loučit se slidmy na , kterých vám záleží je strašné ještě horší ,ale je dát zbohem někomu kdo touží po tom aby ste odešly

Je krásné mít někoho rád
Ještě krásnější když svou lásku mu můžeš dát
Ale když jeden z nich zradí
Koho to pak víc raní ?
Možná oba kdo to ví
Ale na to málo kdo odpoví

Proto važ si toho co máš
Za lež se nikdy neschováš
Můžeš bojovat tvrdě
Nebo taky hrdě
Když to všechno skončí strašně
A vytratí se všechny vášně
Je lepší dát druhému sbohem
Než srdce trápit a v žalu ho topit
A pak ho dlouho lovit
Tak se na mne nezlob že to všechno chci skončit
A odejít rychle než se dlouho loučit
Už tě prostě nemám ráda
Přála bych tě mít aspoň za kamaráda
Tet to ale není dobrý nápad
Mohla bych tě lákat
Nechci být tvoje pokušení
Už neprodlužujme tohle loučení
Tak se měj hezky a užij si život
A vzpomínej na mne v dobrém
Tet navždy ti říkám sbohem
Autor Snilek.holka, 12.01.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí