* I fear * (Bojím se)

* I fear * (Bojím se)

Anotace: Nervy, nervy, nervy... Poslední dobou je to k zbláznění... Snažím se to ze sebe nějak dostat... /anglicky + slovní zásoba/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* I fear *

Clouds overhead,
I fear, my dad...
You've known the truth,
I fear the ruth...

All my hope fades away,
I will count down - this day...
I feel anything, so clear,
and hardly hide my tear...

I'll try to overcome
there's no other way...
I'll try to overcome
the problem, the day...

The fear grows inside,
I wanna be all right....
You're comming, my fate,
I wish you were late...

Where are you, my sun
in my time of need?
I need you till it's done,
I want you to lead...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

overhead - nad hlavou, nahoře
ruth - soucit
fade away - zvolna mizet
overcome -překonat, zvítězit, přemoct
fate - osud
undone - udělaný, hotový
lead - vést

(ěščřžýáíéů) * (ěščřžýáíéů)

/Pokud byste někdo objevil nějakou hrubku, napiště mi to pls. do vzkazů. Děkuji./
Autor Nikytu, 14.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Another one great poem to made a song
Althrought there's a cloud above head

15.01.2008 21:18:00 | J.U. Ray

Především si tu angličtinu procvičuji. Je to mnohem zábavnější a hravější způsob, jak si rozšiřovat slovní zásobu, než se ta slovíčka nazpamět biflovat. Prostě mně to baví. :-)
Někdy se chci vyjádřit v češtině, někdy v agličtině...

15.01.2008 17:46:00 | Nikytu

Jen nevím, proč píšeš anglicky, když čestina je tak nádherný jazyk s tak bohatou slovní zásobou! Ale jinak dobrý.

15.01.2008 17:39:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí