Necítím lásku

Necítím lásku

Anotace: Básnička z doby kdy jsem na tom byla nejhůř

Ptáš-li se mě,co je láska,tak já ti povím,
zeptej se jiného,protože já to nevím.
Nejsem zamilovaná a dlouho nebudu,
ještě dlouho si v té samotě pobudu.
Každý máme v životě nějakou roli,
nechci už lásku,protože tolik bolí.
Lásky mám už po krk,láska je mi cizí,
co zbyde člověku,když láska zmizí?
Srdce osamělé jak v plotě kůl,
místo srdce celého už zbývá mi jen půl.
Bylo toho moc a už nemůžu dál,
nebaví mě hledat n´ěkoho,kdo by o mě stál.
Autor Panteroid, 17.01.2008
Přečteno 720x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí