Útrpné poznání

Útrpné poznání

Anotace: Spoutána touhou po poznání, utápěla se v nabytém vědomí a zmírala chtíčem po zatajeném. Asi tak ...

Sama bloudíce v tužbách svých
cítím strach
zabíjí mě prudkost citů mých
srdce bije na poplach

Rodí se chtíč po poznání
já Musím znát
obavy mé plodí zklamání
chci, přec nesmím se ptát

Svých snů se vzdát
zahalit se tmou
to nechtěj si přát
neb zničíš duši mou

Jako princezna zakletá
v básníka podobu
zdám se být prokletá
slova, beru si do hrobu
Autor Mona, 18.01.2008
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: toužím.jít.dál, WhiteSkull, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec mne velmi zaujal ...

18.01.2008 21:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí