Pořád čekám

Pořád čekám

Čekám na novej život
nás dvou
stejně se nedočkám...

Bavím se
představama a sněním
o nás dvou
-nikdy se nesplní-

Zůstáváš sám
a já pořád sama
a křičím
bez hlasu
aby ses vrátil!

Tvůj úsměv
a věčně zhulený oči
hlas
když říkáš mi další nesmysly
pořád a pořád
po tom toužím...

Nezapomenu
vím že nikdy
pořád tě budu milovat
a tajně doufat
že jednou zas spolu
budeme číst stránky bible
a bavit se sněním
o našem životě...
Autor už ne pernikova princezna, 19.01.2008
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: její alter ego, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., LisSe, qpal, 0-0, Simísek, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti to štěstíčko...

21.01.2008 16:20:00 | toužím.jít.dál

co k tomu říct ??
došla slova

19.01.2008 19:34:00 | 0-0

kez se ti to vyplni...

19.01.2008 19:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí