Roste mi ticho

Roste mi ticho

Anotace: ...když přijdeš o rozum, špitáš si k ochozům

Roste mi ticho

Jak se mám radovat
Když u srdce mě píchá
A někdo v koutě
Tiše si vzdychá

Do ticha do ticha do ticha do TICHA

Ohluší tě ticho
Když přijdeš o rozum
Sklapni ty mrcho
Špitáš si k ochozům

Ohluší ticho
Když nikdo už nemluví
Kručí ti břicho
Když odpadlo lanoví

Ohluší ticho
Když kotva se utrhla
Ohluší, mrcho
Když pouta jsou pryč.
Autor Julie Park Rock, 22.01.2008
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Heda, Erion Fate, cevert, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda,ticho léčí,ale je i k zblbnutí,líbí 1*

23.01.2008 11:00:00 | cevert

Někdy je všeho moc... i ticha...

23.01.2008 08:17:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí