Dnes..

Dnes..

Anotace: ...brak, brak, brak /!?!/..

Dnes to udělám znovu..
po těch dvou měsících,
vím, že všechny zklamu,
slzy stékají po lících
nemyslete si ale prosím,
že jsem srab..
/i když možná máte opravdu/
S sebou stále svůj hřích si nosím
a vše co píšu, je jen brak..
já vím, že nic neumím.. nic nejsem..
lituju, že nejsem jako vy
/že jsem nezapadla
.. nebo ne?!/
Běžím temným lesem,
kde již houkají sovy..
Tiše ulehám na postel bílou
a žiletkou ryji si do kůže slova,
znovu, prohrála jsem boj s mou vnitřní sílou..
Však co, dlouhý rukáv je schová..
/Jako vždy../
Usínám sladkým spánkem nevinných – to tak!
Konečně zas budu jednou spát..
/Víc než obvyklou hodinu/
díky vám, že nebudete se mě ptát..
už chci jen navěky snít, pocítit ten věčný chlad..
/Tak proč to nedokážu?!/
Autor Adie.80, 23.01.2008
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nezklamala jsi... prostě... je to tak... ale... i přesto...tě pbdivuju... i za ty 2 měsíce... drž se...

24.01.2008 19:10:00 | Simísek

Nejsi srab...píšeš a pěkně...nesmutni!!!

24.01.2008 00:37:00 | toužím.jít.dál

Adie, nejen čtu

23.01.2008 22:05:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí