Rozum proti srdci

Rozum proti srdci

Anotace: Když to chce rozum jinak a srdce také, tak to je potom pořádný problém..:(

Jsem jen člověk,
nikdo mě přece nemůže vinit,
že city jsem byla obdařena
a o rozum úplně okradena.
Srdce mě jinou cestou vede,
tou trnitou a bolestivou.
Co hlava proti tomu svede?!
Nic, absolutně nic!
A tak slzy stále padají,
cestičku správnou hledají.
*Avšak nenacházejí*
Autor Holka z davu, 23.01.2008
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se prosím!Možná nemám právo to psát, ale chci Tě nějak povzbudit...

24.01.2008 00:43:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí