Neodcházej a dej mi šanci

Neodcházej a dej mi šanci

Anotace: slovo promin se vymislelo jen pro to aby si lidi mohly ubližovat....

Neodcházej a dej mi šanci !

Bojím se rozhodnutí které uděláš
Vykládáš mi že rád mě máš
Přesto opustit mě chceš ???
Přála bych si aby to byla jen lež
Je mi to líto ty to víš
Bojím se jestli mi to všechno odpustíš
Bojím se toho že už nepohlédnu do tvých očí
Bojím se všeho i toho že všechno to končí
Tvrdíš že vrátit to už nelze
Že do mého života někdo další vleze
Jenže já tam nechci někoho jiného
Já chci tebe
Pořád mne z toho všeho srdce zebe !
Bojím se bolesti kterou sem ti způsobila
Bojím se že bolest tě omámila
Zradila jsem já to vím
Ale věř mi já tu zradu prolomím
Všechno to zpravím
Jen mi dej čas
Pořád dokola ti opakuje můj hlas
Prosím dej mi ještě šanci
Pamatuji jak oddávali jsme se tanci
Nedělej to!Sám víš že to nechceš
Já vím že se netěšíš až s tím vším sekneš
Tak proč to dělat
Proč se tak trápit
Proč nelze to všechno vrátit
Mohli by jsme spolu krásně žít
tak proč to tak rychle vzdáváš a chceš odejít …….?
Autor Snilek.holka, 28.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí