Proč?

Proč?

Anotace: Rozhodla jsem se sem dát ještě další z mých starších básniček, dávám jí sem proto, že její obsah je vlastně skoro celý stále aktuální..

Řekni mi, proč si mě vůbec nevšímáš?
Proč úplně jinou holku vnímáš?
Proč mám dělat, jak kdybych tě neznala?
Já ráda bych ti svojí lásku předala.
Potom bys cítil to co já,
byli bychom šťastný oba dva.

Ale to jsou jen sny, tak to není.
Proč by však měli umřít v zapomění?
Proč by se nemohli stát skutečností?
Já nechci, aby byly minulostí.
Proč musím, tak nešťastná být?
Asi proto, že tě nemůžu mít.
Proč mi neříkáš jak moc mě máš rád?
Proč bys měl zůstat jen můj kamarád?
Jediné co z toho vyplívá,
je věřit na zázrak, nic jiného mi nezbývá.
Autor Holka z davu, 28.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Andělská holka, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky že nevěřím..to je jen takový moje zamyšlení, ale všechno jen myšlenky..bohužel:(

28.01.2008 19:42:00 | Holka z davu

Nevěř na zázraky...

28.01.2008 19:01:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí