Bláznovská

Bláznovská

Anotace: ...pro všechny, kteří májí srdce v pruhovaných ponožkách...

Jen blázen může bláznům lát
jen blázen smí si z krabičky
vystavět svůj vlastní hrad
a vpustit do něj písničky.
Pak na houpačce tráví noci
aby mohl lépe snít,
když přepadne jej krušný pocit
jde jej k řece utopit.
Utápí i všechny knihy,
které popsal z tíhy žalu,
ty co vryly v srdce rýhy,
pohřbívá pod starou skálu.
Autor Dilla, 28.01.2008
Přečteno 221x
Tipy 11
Poslední tipující: maena, polibek.smrti, adinka, Psavec, dva, Bíša, Badya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bláznivě souhlasím...

28.01.2008 20:50:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí