Lyrika bez očí

Lyrika bez očí

Anotace: ...

Lyrika stínů odrážející se na zdech
to je závislost na svíčkách
Když dohoří cigareta a zbude divný pocit
to je závislost na nikotinu

A nespát v noci celé týdny
je touha
vidět
a chápat
podstatu těchto obsesí

Taky je to čekání
asi na pravý čas
nebo na Ni

Slyšet umírání dřeva v kamnech
o samotě
je to zvrhlost
nebo askeze

Zranitelnost duše
je empatie
a ta je svíravou slabostí
melancholická rakovina
za odměnu
ale za cenu kopí
v srdci

Když nejsi ty tady
tak je krvácení prázdnoty
vytéká všude do okolí
zaplaví vše
a nezbude nic
jen ona ve všem

a já sám
uprostřed toho nic
a ve mně taky nic
teda jenom vřeštící žal
tichem zámožným

Lyrika bez očí a sluchu
epika bez času
dekadence všehomíra
vše padá ale neumírá
vězí mezi ničím a prázdnem
Autor Žiťa, 29.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Black.Giraffe, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí