Jsme cejchováni šesti cípy

Jsme cejchováni šesti cípy

Anotace: Je to uz par let stary a trochu amatersky, ale chtela bych na to slyset neci nazor

Už čeká, už houká.
srnka tuší, smutně kouká.

Vlak, který nás nutí
vydat se na cestu.
Na cestu smrti.
Mě a mou nevěstu.

Na cestu do neznáma,
končící prý světlem.
Pláče smutně moje máma.,
vlak závodí s větrem.

Proč jen dostali jsme jízdenku?
Jaképak dopustili jsme se viny,
jenom proto, že jsme jiní?

Teď ženou nás
i naše děti,
do chřtánu bolesti
a smrti.

Do dnešní temné noci ozývají se výkřiky,
ve vzduchu je cítit strach.
Zanedlouho z našich srdcí
zbyde jenom prach.

Tmou putujem,
všichni jsme nazí,
povely dávají
nám naši vrazi.

Dospělí vepředu,
děti jdou vzadu.
Jejich hlásky utichly,
už cítí zradu.

Dnešní den je pro nás apokalypsou...
Autor Dark angel, 30.01.2008
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazec no...

30.01.2008 20:00:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí