TY UŽ MI NEPOMŮŽEŠ

TY UŽ MI NEPOMŮŽEŠ

Anotace: njn...

Proč chceš znát otázku
Tu která všechno vyřeší
Tu masku na lásku
Co nikdy nezhřeší

Píšu v hádankách
A sama neznám odpověď
Asi jsi na vážkách
Tak jako já teď

Já asi doufala
Že pomůžeš mi najít řešení
Až doteď jsem si zoufala
A stavěla lešení

Podél falešných nadějí
Co rostou mi pod postelí
Pak se mi smějí
A vůbec mě nešetří

Ale odpověď neznáš
Tak nech mě jít
Však brzy poznáš
Že nestačí snít
Autor -Wendy-, 02.02.2008
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Mellon de Label
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí