Samotář

Samotář

Anotace: .... J.C.senior

Samotář

JC senior

nezpívám a nemaluji
nejsem žádný literát
v poustevnické bloudím sluji
ze vzpomínek mám reparát

je to slunce co tu svítí?
smím si krůpěj rosy brát?
z hedvábných byl osud nití
v rezavý se změnil drát

prosím večer ať se schýlí
na hvězdy se dívám rád
kdo tu se mnou lože sdílí
jen můj smutek akorát

od lásky mě dělí mříže
na varhany chtěl bych hrát
cítím se tak bohu blíže
blíže než si mohu přát
Autor j.c., 25.06.2005
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota není zlá, pokud netrvá moc dlouho.Doufám, že od té doby,cos ji psal nastala změna veliká... :o)

25.03.2006 16:56:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí