Tiché výkřiky

Tiché výkřiky

Anotace: A mnohokrát opakovaná ozvěna ticha.

Výkřiky do ticha,
temnota je poliká.

Duní v dáli,
k samotě to patří,
však city zase vzplály,
symfonií na tři...

Běs

Výkřiky do ticha.
Duše téměř nedýchá

Naposledy zvedne hruď.
To k samotě patří
Každý umřem, buď jak buď.
V symfonii na tři.

Děs

Výkřiky do ticha
v milosrdném objetí...

...Symfonie na tři? Rum.

Sympfonie na tři? Tohle už sem nepatří.
Autor Neriell, 06.02.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naposledy zvedne hruď.
To k samotě patří
Každý umřem, buď jak buď.
V symfonii na tři.

genitalni basenka, dostala me..

26.04.2008 23:55:00 | Jen tvůj anděl

Výkřiky do ticha
v milosrdném objetí...

...Symfonie na tři? Rum

....taky se mi líbí...*.*

19.02.2008 19:12:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí