Pálíš mě mezi řasami

Pálíš mě mezi řasami

Anotace: ..pálíš mě...a bolíš..tak nějak uvnitř..

Vypaluješ mi bolest pod kůži
!cejchuješ!
pohledem, bolí to...

Pálíš mě mezi řasami
a sám nevíš nic o tom,
jak je to
v pohádkách
- a jak se budí princezny

Chybíš mi asi tak jako moře
poseté hvězdami
co chybí mořským koníkům,
jak šťastné konce prohraným bitvám,
a čtvrté dějství hře, co má
jen
TŘI
.
.
.
Autor makretka, 07.02.2008
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, Holka z davu, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsaný! Ten verš s těmi bitvami se mi mooc líbí.

07.02.2008 13:49:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí