Moje dokonale trapné tajemství

Moje dokonale trapné tajemství

Anotace: Serete mě! Fakt...

dnes se hvězdy zas dívají
tak ostražitě
jakoby snad
mělo se to stát
jakoby snad
skrýváno bylo pod povrchem...

stíráš nohou tvrdou dlažbu
stále věříš, že skrývá víc
než tvoji krev
a odřené paty...?

dnes
škodolibé uhýbání mých očí
dívá se ošklivě
člověk štvaný jak zvěr
před sebou samým...

tohle přátelé
není poučení
či vyšší záměr

budu utíkat stínem
a nemít nic..
protože
člověk by snad měl cítit
jednou...

zítra
výrážet šibalský smích
tak jak vy ostatní
Autor DIDADA, 10.02.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí