Kanoucí slzy

Kanoucí slzy

Anotace: Pláč je nedílnou součástí našeho života..

Slza jako perla na oko se třpytí
skrze níž světlo hvězd svítí,
na oku je ti závažím a dovnitř trne
za závojem se jich celá řeka hrne,
ozývá se jako dusot koní
a peřejí, které se u splavu honí.
Slzy smutku, štěstí i radosti
vždy ukazují svit tisíce hvězd
odhalují lidské neřesti
a vždy vedou jen jednou z cest.
Autor Prousan77, 11.02.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí